Gratis fragt ved køb for 600kr      gratis returnering   14 Dages fuld returet   1-5 Dages levering  

 Gratis fragt ved køb for 600kr

 gratis returnering

14 Dages fuld returet

Man - Tors: 9.30-17.30

Fredag: 9.30-18.00

Lørdag: 9.30-14.00

Kundeservice

Kundeservice

 
 Kontakt

 Nyhedsbrev & Facebook

 Betaling

 Levering

 Returnering

 Reklamation

 Databeskyttelse


Nyhedsbrev & Facebook

Tilmelder du dig vores nyhedsbrev, får du en række fordele:
 
Nyhedsbrev:  Vi sender dig et nyhedsbrev 1-2 gange om måneden med nyheder om hvad der sker i KM Sport.  Dette er alt fra tilbud og konkurrencer på nettet til arrangementer i butikkerne.
 
Konkurrencer:  Som tilmeldt i vores nyhedsbrev eller vores Facebookside, vil du automatisk få info om konkurrencer i KM Sport.
 
Kundeaftener: Kundeaftener med stærke rabatter i butikken eller med kode til webshoppen (periode betinget). En rabat kun tilmeldte i vores nyhedsbrev (eller Facebook) får tilbudt.
 
Hold desuden øje med vores Facebookside, hvor vi løbende opretter rabatter og/eller konkurrencer

Betaling

I KM Sports net-butik kan du betale med følgende betalingskort:

  • Visa/Dankort
  • Dankort 
  • Visa/Elektron
  • Mastercard

Levering

Vi ekspederer ordrerne i den rækkefølge, de modtages. En ordre sendes senest 3-5 arbejdsdage efter ordremodtagelse. I ferie- og højsæsoner kan ekstra leveringstid dog forekomme. 

Odrer modtaget via vores net-butik sender vi med Post Danmark. Hvis du opdager en skade på pakken, skal du - inden du åbner pakken - straks anmelde det til:

KM Sport
Nørregade 26
3300 Frederiksværk
Tlf. 4772 2300


Ordrer fra KM Sports net-butik leveres kun i Danmark.

 

Udsolgte varer

Der tages forbehold for udsolgte varer, udgåede varer og størrelser, tastfejl, ekstra leveringstid og lagerstyringsfejl. Hvis det skulle ske at SHOP.KMSPORT.DK ikke er i stand til at opfylde din ordre som følge af fx. udsolgte varer, kontakter vi selvfølglig dig hurtigst muligt på enten mail eller telefon.

 


Returnering

Når du handler i KM Sports net-butik, har du 14 dages fuld returret. Du kan vælge at få pengene tilbage på følgende 2 måder:
1) Ved at henvende dig i KM Sports-butik. Husk at medbringe følgesedlen eller den ordrebekræftelse du modtager via e-mail samt retursedlen i udfyldt stand. Butikken udbetaler beløbet til dig kontant.

2) Ved at returnere varen til KM Sport, Nørregade 26, 3300 Frederiksværk, Mrk. E-HANDEL. Husk at medsende returseddel i udfyldt stand, ligesom du skal oplyse dit kontornr., som vi indsætter beløbet på.

Du bærer selv risikoen for forsendelsen af pakken, når du returnerer den til KM Sport.  Har du sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation vil du altid få tilsendt en mail når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation.

Reklamation

KM Sport`s netbutik yder ifølge købeloven 2 år (24 mdr) reklamationsret fra fakturadato fabrikations- og materialefejl (mangler). Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uauftoriserede indgreb. Eventuel reklamation på leverede produkter, skal efter du har opdaget fejlen, ske til KM Sport`s netbutik eller KM Sport inden rimelig tid.

Modtager du en fejlekspederet eller fejlbehæftet vare har du 2 muligheder for at reklamere:

1) Du kan reklamere til KM Sports netbutik ved at sende varen sammen med den e-handelskvittering, som du har modtaget på din e-mail, til: 

KM Sport
Nørregade 26
3300 Frederiksværk
Mrk. E-handel - Reklamation

Vedlæg en seddel med en kort beskrivelse af fejlen på varen samt dine udgifter til forsendelse, som KM Sport naturligvis dækker. Noter også dit reg. og konto nr., så vi kan overføre beløbet (varens købspris samt udgiften til returforsendelse) til dig. Skulle varen ikke være reklamationsberettiget, vil du pr. mail modtage en meddelelse herom og varen vil blive returneret indenfor 5 dage. 

2) Du kan reklamere i KM Sports butik, hvis du medbringer din e-handelskvittering samt legimation på dig selv/køber. Butikspersonalet kan på stedet vurdere, om varen er reklamationsberettiget. Er det tilfældet, får du med det samme det reklamationsberettigede beløb (varens pris) udbetalt.

Har du sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation vil du altid få tilsendt en mail når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation.


Databeskyttelse

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor. Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

Når du handler i KM Sports e-butik, kan du roligt benytte dine kreditkort, da al information mellem køber og sælger krypteres ved hjælp af et SSL certifikat. KM Sport garanterer, at alle oplysninger behandles fortroligt og ikke videregives til 3. part. 

Som registreret hos KM Sport, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til KM Sport via e-mail: kontakt@kmsport.dk.

KM Sport er den dataansvarlige for registreringen af personodata.